SAMODAI PÉTER AZ EMBEREK EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTÁVAL FOGLALKOZÓ GYÓGYMASSZŐR HIVATÁSÚ GÉPÉSZMÉRNÖK VAGYOK. Fiatal korom óta érdekeltek az egyéb gyógymódok. Húsz éves koromban olvastam egy tudós orvos cikkét, amiben leírja, hogy a betegségek 90 %-a magától meggyógyul, orvos és gyógyszer nélkül. Ezt ma én is tudom, gyakorlom az egyéb gyógymódokat, amik segítenek a szervezet öngyógyulásában.


Gépészmérnökként megtanultam, hogy a gépeknél mindig oka van a rossz működésnek. Ma azt is tudom, hogy az emberi szervezet betegség tüneteinek is van kiváltó oka, aminek a megszüntetésével a tünetek eltűnnek, a betegség megszűnik. 


Gyógymasszőrként naponta megélem a munka örömét, amit a betegek gyógyulása jelent. Ez a siker nem csak az enyém, a betegekkel közös tevékenységünk eredménye. Feltárjuk a betegség kiváltó okát, és megoldást keresünk a kiváltó okok megszüntetésére. A kezeléseim és a gyógyulni akaró aktív együttműködése eredményezi a gyógyulást.

Az oldal története

Itt add meg a weboldalad történetét és hogy miért hoztad létre. A fontos lépések és közreműködő emberek is érdemelnek egy említést.

Címkék

A címkék listája üres.

Elérhetőség

Samodai Péter 9024 Győr, Ikva u. 32. +3630/7543-112 egeszsegovo@gmail.com